Националната телевизия ще излъчи концерт-спектакъла Пристан на спасение на родолюбивата фондация

...
Националната телевизия ще излъчи концерт-спектакъла Пристан на спасение на родолюбивата фондация
Коментари Харесай

БНТ 1 ще излъчи спектакъла Пристан на спасение на фондация Нашият дом е България на 17 септември

Националната телевизия ще излъчи концерт-спектакъла " Пристан на избавление " на родолюбивата фондация " Нашият дом е България " точно на огромния християнски празник Вяра, Надежда и Любов. 

 

На 17 септември от 13.30 ч. феновете ще станат очевидци на приказност от тон и светлина. На сцената ще бъдат изпълнени определени текстове от Библията, църковнославянски песнопения, както и достоверен български фолклор.

 

А сцената по никакъв начин не е инцидентна. За трета поредна година концертът се провежда на Лятната сцена в гр. Царево и на скалите пред храм " Успение на Пресвета Богородица ". Пред необятната морска простор и коприната на тихото небе, на свещения и избавителен бряг на България.

 

На сцената се качват известната певица Деси Добрева, цялата Врачанската филхармония, Георги Андреев, Милена Андреева, солисти при отбор " Филип Кутев ", солисти от Ансамбъл " Българе ", Багатур, женски хор " Ваня Монева ".

 

Актьорът Янко Лозанов с омайващ глас и самият Пламен Мирянов са четци на божиите слова. Водещ на събитието е Галя Димитрова.

 

Участват и гранд дамата на българската попмузика Маргарита Хранова, двете прелестни сестри певици и актриси Ива и Велислава Костадинови, " Кварто " квартет, Женски хор “Нуша ” и още веднъж Янко Лозанов и Пламен Мирянов.

 

Слд опустощителните наводнения в региона Царево при започване на месеца фондация " Нашият дом е България " насочи следното послане: " Бог да закриля Царево! Бог да пази България! "

 

" Нека всички българи бъдем постоянно обединени в каузи на добротворство, взаимопомощ и грижа към близък, в отстояване и запазване на нашата християнска еднаквост и на нашия морал, в запазване и почтено съграждане на модерна Република България! ", прибавят от родолюбивата фондация и приканват:


" Нека вярвата в Нашия Господ Иисус Христос бъде постоянно жива, избавителна и действена в нашата Родина! "

 

Именно в поддръжка на жителите на Царево точно на празника Вяра, Надежда и Любов фондацията и Българска национална телевизия ще покажат божествената природа в региона посредством спектакъла " Пристан на избавление ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР